A nap úgy süt tovább, mintha mi sem történt volna

Budapesti olvasóink az ablakon kinézve hozzám tapasztalva borult eget láthatnak, de a meteorológia helyzetképe alapján a látvány csalóka. Gyakorlatilag csak itt, a fővárosban borult az ég, mindenhol másutt derült volt az éjszaka:

Egy szem szimbolikus felhő Budapest felett.Grafika: OMSZ

Ennek megfelelően mindenhol másutt hidegebb is van most, mint itt, Budapesten, de nyugodjon meg minden vidéki olvasónk is: nem marad ez így! Délelőtt már mindenhol kellemes, húsz fok feletti hőmérsékletek lesznek, délutánra pedig kifejezetten nyárias 25-30 fok várja majd az ország munkában megfáradó lakosságát. A napsütés zavartalanságát helyenként felhők zavarják majd meg, de csapadékra ma nem kell számítani. Az éjjel enyhe lehűlés lesz csak, 14-19 fok körül alakul majd a hőmérséklet, ideális buliidő lesz azoknak, akik úgy buliznak, mintha nem lenne holnap.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.