A Videoton első EL-meccse előtt visszavonul a csapat legjobbja

futball
2018 szeptember 18., 04:49
comments 88
Danko Lazovic (piros-kékben) és a görög Kosztasz Galanopulosz a Bajnokok Ligája 4. selejtezőkörében rendezett Videoton-AEK Athén mérkőzésen a Groupama Arénában.
photo_camera Danko Lazovic (piros-kékben) és a görög Kosztasz Galanopulosz a Bajnokok Ligája 4. selejtezőkörében rendezett Videoton-AEK Athén mérkőzésen a Groupama Arénában. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A Nemzeti Sport értesülései szerint már az öltözőben is bejelentették, hogy a Videoton egyik legjobb játékosa, a 80 meccsen 29 gólt és 29 gólpaszt jegyző Danko Lazovics közös megegyezéssel szerződést bontott a csapattal és visszavonult.

Pont akkor, amikor a Videoton bejutott az Európa Ligába, melynek csoportkörében csütörtökön a Bate Boriszovot fogadják a Ferencváros pályáján, a Groupama Arénában.

Lazovicsnak nagy szerepe volt abban, hogy a Videoton bejutott az Európa Ligába, a Dudelange és az AEK Athén ellen is gólt szerzett, és mindkét meccsen volt gólpassza is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.