Az államtitkár szerint "a magyar kormány számára fontos, hogy mindenki egyformán hozzáférhessen az egészségügyi szolgáltatásokhoz"

Miután részt vett és felszólalt a WHO európai regionális bizottságának csütörtökig tartó római tanácskozásán, az egészségügyért felelős államtitkár a panelbeszélgetésről telefonon számolt be az MTI-nek. Nagy Anikó elmondása szerint felszólalásában kiemelte:

"a magyar kormány számára fontos, hogy mindenki egyformán hozzáférhessen az egészségügyi szolgáltatásokhoz és mindenki egészséges életkörülmények között élhessen."

Szerint e célt szolgálják az elmúlt időszak olyan intézkedései, mint a mindennapos testnevelés, valamint a népegészségügyi termékadó bevezetése. Illetve 

azok a nagy nemzeti egészségügyi programok, amiken még dolgoznak.

Nagy elbüszkélkedett még azzal, hogy "beszámolt a lakosságot védő kötelező oltási rendszerről is, amelynek köszönhetően Magyarországon évtizedek óta nem hal meg gyermek olyan betegségben, amely védőoltással megelőzhető." 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.