Halra számított, de helyette denevért fogott a döbbent budapesti horgász

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hétfőről keddre virradóra igazi meglepetés érte B. Péter budapesti horgászt. Hősünk az újpesti Duna-szakaszon, alkonyattájban futott ki az „Ászkavári Anakonda János” nevű ladikkal, hogy süllőt, harcsát vagy balint fogjon pergető módszerrel.

Egy ígéretes, a Szentendrei sziget közelében található pontnál lehorgonyozva bevetett - halat utánzó Rapala SSR 7 típusú műcsalival - és azonnal kapása is volt. A meglepő csak az volt, hogy a zsákmány fölfelé menekült, mielőtt végül beleesett volna a vízbe. Bár ez annak a fényében mégsem volt annyira megdöbbentő, hogy a fogás egy, a farkán található bőrlebenybe akadt denevérnek bizonyult.

"Levegőben kapta el az ssr-t, fárasztás után törülköző alatt szárítottuk, mert átázott és remegett. Tíz perc után kiugrott a csónakból, utána kellett menni és kivinni a partra"

- idézte fel a történteket B. Péter.

A horog szerencsére nem a húsába akadt és csak egy apró lyukat hagyott a lebenyen, a denevér így saját szárnyán távozott.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.