Hat évet kapott egy kisfiúkat molesztáló pécsi férfi

bűnügy
2018 szeptember 18., 14:26
comments 23

Az MTI beszámolója szerint hat év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Járásbíróság azt a férfit, aki még 2014 márciusa és szeptembere között több kiskorú fiút is molesztált. Az első fokú, nem jogerős ítélet szerint 2014 tavaszától rendszeresen megjelent egy pécsi parkban azért, hogy kiskorú fiúkkal megismerkedjen, majd

"előttük szeméremsértő magatartást tanúsíthasson vagy őket arra bírja rá".

A kisfiúkat rendszeresen meghívta fagylaltra, édességre, üdítőre, hogy beszélgessen velük, amik során gyakran szexuális tartalmú témákat vetett fel. Több áldozatát is elvitte autóval szőlőjébe, ahol az ölébe ültette és simogatta őket. A férfi lefoglalt számítógépén csaknem százhúszezer pornográf - köztük fiatalkorú fiúkról és lányokról - készült felvételt találtak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.