Hat évet kapott egy kisfiúkat molesztáló pécsi férfi

Az MTI beszámolója szerint hat év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Járásbíróság azt a férfit, aki még 2014 márciusa és szeptembere között több kiskorú fiút is molesztált. Az első fokú, nem jogerős ítélet szerint  2014 tavaszától rendszeresen megjelent egy pécsi parkban azért, hogy kiskorú fiúkkal megismerkedjen, majd

"előttük szeméremsértő magatartást tanúsíthasson vagy őket arra bírja rá".

A kisfiúkat rendszeresen meghívta fagylaltra, édességre, üdítőre, hogy beszélgessen velük, amik során gyakran szexuális tartalmú témákat vetett fel. Több áldozatát is elvitte autóval szőlőjébe, ahol az ölébe ültette és simogatta őket. A férfi lefoglalt számítógépén csaknem százhúszezer pornográf - köztük fiatalkorú fiúkról és lányokról - készült felvételt találtak.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.