Hat évet kapott egy kisfiúkat molesztáló pécsi férfi

Az MTI beszámolója szerint hat év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Járásbíróság azt a férfit, aki még 2014 márciusa és szeptembere között több kiskorú fiút is molesztált. Az első fokú, nem jogerős ítélet szerint  2014 tavaszától rendszeresen megjelent egy pécsi parkban azért, hogy kiskorú fiúkkal megismerkedjen, majd

"előttük szeméremsértő magatartást tanúsíthasson vagy őket arra bírja rá".

A kisfiúkat rendszeresen meghívta fagylaltra, édességre, üdítőre, hogy beszélgessen velük, amik során gyakran szexuális tartalmú témákat vetett fel. Több áldozatát is elvitte autóval szőlőjébe, ahol az ölébe ültette és simogatta őket. A férfi lefoglalt számítógépén csaknem százhúszezer pornográf - köztük fiatalkorú fiúkról és lányokról - készült felvételt találtak.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.