Hat évet kapott egy kisfiúkat molesztáló pécsi férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az MTI beszámolója szerint hat év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Járásbíróság azt a férfit, aki még 2014 márciusa és szeptembere között több kiskorú fiút is molesztált. Az első fokú, nem jogerős ítélet szerint  2014 tavaszától rendszeresen megjelent egy pécsi parkban azért, hogy kiskorú fiúkkal megismerkedjen, majd

"előttük szeméremsértő magatartást tanúsíthasson vagy őket arra bírja rá".

A kisfiúkat rendszeresen meghívta fagylaltra, édességre, üdítőre, hogy beszélgessen velük, amik során gyakran szexuális tartalmú témákat vetett fel. Több áldozatát is elvitte autóval szőlőjébe, ahol az ölébe ültette és simogatta őket. A férfi lefoglalt számítógépén csaknem százhúszezer pornográf - köztük fiatalkorú fiúkról és lányokról - készült felvételt találtak.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.