Kőbányai villamosmegállóban fosztották ki az alvó férfit

Az elkövetők azonosításához kér segítséget a rendőrség. Még augusztus 17-én 10 óra 55 perckor Budapest X. kerületében, a Zách utcai villamosmegállóban fosztott ki egy alvó férfit két fiatal. Az esetről videó is készült: 

A Police.hu-n közzétett felhívás szerint 

  • az egyik elkövető 22-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor bordó pólót, barna rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.
  • Míg társa 25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor barna pólót, szürke melegítőnadrágot és fekete sportcipőt viselt. 

Ha bárki felismerné őket, jelezze! 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.