Kőbányai villamosmegállóban fosztották ki az alvó férfit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az elkövetők azonosításához kér segítséget a rendőrség. Még augusztus 17-én 10 óra 55 perckor Budapest X. kerületében, a Zách utcai villamosmegállóban fosztott ki egy alvó férfit két fiatal. Az esetről videó is készült: 

A Police.hu-n közzétett felhívás szerint 

  • az egyik elkövető 22-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor bordó pólót, barna rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.
  • Míg társa 25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor barna pólót, szürke melegítőnadrágot és fekete sportcipőt viselt. 

Ha bárki felismerné őket, jelezze! 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.