Megengedte az olasz ügyészség Salvini pártjának, hogy 75 év alatt fizesse vissza az elcsalt 49 millió eurót

A Reuters jelentése szerint megmenekült az olasz kormánykoalíció kisebbik pártja a biztos csődtől, miután sikerült megállapodnia az ügyészséggel arról, hogy 75 év alatt, részletekben fizesse vissza a költségvetésnek az elcsalt párttámogatás összegét. A bíróság múlt hónapban ítélt úgy, hogy a Matteo Salvini vezette Ligának 49 millió eurót kell visszafizetnie. Az összegből alig 4 milliót találtak meg a párt számláin, a többi külföldre szivároghatott. A genovai ügyészség által tavaly indított vizsgálat szerint a Liga alapítója, Umberto Bossi, és a pártpénztárnok a költségvetési támogatásból és a beszedett tagdíjakból fedezték családi kiadásaikat. Mindkettejüket elítélték.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.