Pornósztár szeretője szerint Trump farka olyan, mint Toad a Mario Kart játékból

Ha van valami, amiről soha az életemben nem akartam tudni, az az, hogy vajon milyen lehet Donald Trump farka. De a valóság legyőzése utáni világban már nincs menekvés, így 2018 szeptember 18-án megtudhattam, hogy az Egyesült Államok elnökének nemi szerve egy népszerű gyerekjáték egyik karakterére, a Mario Kart Toadjára hasonlít. Rá:

Hagyok némi időt az öklendezésre önöknek is, én már túl vagyok azon, amit az amerikaiak a maguk kelletlen őszinteségével úgy mondanak, hogy hánytam egy kicsit a számban. Mindenki magához tért? Akkor folytassuk!

Azt, hogy Donald Trump farka hogy néz ki, a Stormy Daniels néven világhírű Stephanie Clifford pornószínésznő minden részletet feltáró vallomásos prózájából, a Teljes nyíltásggal (Full Disclosure) című önéletrajzából tudhatjuk, aminek a címe már csak ez alapján sem átverés, hiszen máris sokkal többet tudhattunk meg a világról, mint amit valaha akartunk.

A könyv egy példányát a Guardian már megjelenés előtt megszerezte, és egyből szemlézte is. Ebből kiderül, hogy Clifford sokakhoz hasonlóan nem akarta elhinni, amikor Trump nyerni kezdett a republikánusok előválasztásain. "Azt hittem, hogy ez sose történhet meg. Hát nem is akar elnök lenni" - írta. De ahogy egyre több előválasztást nyert Trump, úgy nőttek Clifford aggályai is. A pornószínésznő attól tartott, hogy veszélybe kerülhet tíz évvel korábbi futó viszonyuk miatt. Pláne, hogy állítása szerint már évekkel korábban megfenyegették, hogy sose beszéljen az afférról.

Ami aztán saját bevallása szerint évekig kísértette. Mint írta, akárhányszor meglátta a tévében Trumpot, a fejében megszólalt egy hang: "Én ezzel szexeltem, fujj".

Clifford amúgy bénácska és bizonytalan embernek írja le Trumpot, ami rimmel a hónap másik Trumpról szóló könyve, Bob Woodward sok forráson alapuló monográfiájának üzenetével, amiben Trumpot inkompetensként jellemzik, akire túl nagy a nadrág. (Via The Guardian, The Daily Beast)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.