Pornósztár szeretője szerint Trump farka olyan, mint Toad a Mario Kart játékból

külföld
2018 szeptember 18., 11:46
comments 158

Ha van valami, amiről soha az életemben nem akartam tudni, az az, hogy vajon milyen lehet Donald Trump farka. De a valóság legyőzése utáni világban már nincs menekvés, így 2018 szeptember 18-án megtudhattam, hogy az Egyesült Államok elnökének nemi szerve egy népszerű gyerekjáték egyik karakterére, a Mario Kart Toadjára hasonlít. Rá:

Hagyok némi időt az öklendezésre önöknek is, én már túl vagyok azon, amit az amerikaiak a maguk kelletlen őszinteségével úgy mondanak, hogy hánytam egy kicsit a számban. Mindenki magához tért? Akkor folytassuk!

Azt, hogy Donald Trump farka hogy néz ki, a Stormy Daniels néven világhírű Stephanie Clifford pornószínésznő minden részletet feltáró vallomásos prózájából, a Teljes nyíltásggal (Full Disclosure) című önéletrajzából tudhatjuk, aminek a címe már csak ez alapján sem átverés, hiszen máris sokkal többet tudhattunk meg a világról, mint amit valaha akartunk.

A könyv egy példányát a Guardian már megjelenés előtt megszerezte, és egyből szemlézte is. Ebből kiderül, hogy Clifford sokakhoz hasonlóan nem akarta elhinni, amikor Trump nyerni kezdett a republikánusok előválasztásain. "Azt hittem, hogy ez sose történhet meg. Hát nem is akar elnök lenni" - írta. De ahogy egyre több előválasztást nyert Trump, úgy nőttek Clifford aggályai is. A pornószínésznő attól tartott, hogy veszélybe kerülhet tíz évvel korábbi futó viszonyuk miatt. Pláne, hogy állítása szerint már évekkel korábban megfenyegették, hogy sose beszéljen az afférról.

Ami aztán saját bevallása szerint évekig kísértette. Mint írta, akárhányszor meglátta a tévében Trumpot, a fejében megszólalt egy hang: "Én ezzel szexeltem, fujj".

Clifford amúgy bénácska és bizonytalan embernek írja le Trumpot, ami rimmel a hónap másik Trumpról szóló könyve, Bob Woodward sok forráson alapuló monográfiájának üzenetével, amiben Trumpot inkompetensként jellemzik, akire túl nagy a nadrág. (Via The Guardian, The Daily Beast)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.