7 év 10 hónapot kapott a tolnai férfi, aki leszúrta főbérlőjét

Főbérlőnője megölése miatt hét év tíz hónap börtönre ítélt egy 67 éves tolnai férfit szerdán a Szekszárdi Törvényszék - írja az MTI. 

A férfi tavaly áprilisban szúrta mellkason a 72 éves nőt, majd nyakának jobb oldalát is elmetszette. Az áldozat néhány percen belül meghalt. 

A holttestre és a vádlottra egy nappal később, a lakásban találtak rá rendőrök és a családsegítő szolgálat munkatársai. 

A férfi és a nő a gyilkosság előtti időszakban rendszeresen veszekedtek. A nő többször szexuális kapcsolatot ajánlott a férfinek, aki ezt visszautasította. 

A gyilkos fegyver sosem került elő, de a bíró szerint  „közvetett bizonyítékok zárt láncolata alapján” megállapítotható volt a vádlott bűnössége. A bíróság enyhítő körülményként vette figyelembe az áldozat „szociálisan összeférhetetlen” személyiségét.

Az elítélt férfi mindvégig tagadta, hogy ő követte el a bűncselekményt. A vádlott és édője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.