Az anticiklon a legjobb ciklon

"Fő a változatosság. De nem a jelenlegi időjárási helyzetben" - tréfálkozik előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Arra utalnak, hogy hazánk időjárását az elmúlt és a következő napokban is anticiklon alakítja, vagyis meteorológiai szempontból

nem történik semmi.

Emlékszik még rá, hogy milyen idő volt tegnap? Na, akkor pontosan tudja, hogy mire számíthat ma. Szinte zavartalan napsütés mellett délutánra 25-30 fokig melegedik a levegő, hogy aztán éjszakára 10-15 fokig hűljön, hogy aztán csütörtökön kezdődjön előröl az egész és folytatódjon egészen szombatig, amikor az előrejelzések szerint némi csapadék érkezik. Ezt már napok óta stabilan jelzi a meteorológia, így egyre valószínűbb, hogy tényleg bekövetkezik.

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.