Begyógyszerezte, megerőszakolta, közben videózta áldozatait egy kaliforniai sebész, akár száz áldozata is lehetett

Orange County kerületi ügyésze szerint akár száz áldozata is lehetett annak a 38 éves kaliforniai ortopéd sebésznek, akit múlt szerdán tartóztattak le Newport Beachen. Grant Robicheaux-t azzal vádolják, hogy partnere, a 31 éves Cerissa Laura Riley segítségével előbb begyógyszerezett majd szexuálisan zaklatott két nőt. 

Az erőszakot az elkövető partnere videóra vette, a nyomozók pedig ezres nagyságrendű felvételt találtak a telefonján, ami egyértelműen bizonyítja, hogy sokkal több áldozatuk is volt. 

Grant William Robicheaux és Cerissa Laura Riley az Orange County ügyészsége által kiadott fényképekenFotó: HO/AFP

A felvételeken magatehetetlen begyógyszerezett nők láthatóak, miközben a férfi erőszakot vesz rajtuk. 

Robicheaux-nak az segített közel kerülni az áldozatokhoz, hogy egy online randizásról szóló valóságshowban szerepelt. 

Az ügyész az esetről szóló sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy a két azonosított áldozat azért is érezhette magát biztonságban, mert az elkövetők jól szituáltnak látszottak, a puhításban nagy szerep jutott a nőnek, aki meggyőzte az áldozatokat, hogy bízhatnak a férfiban. A két áldozatot a férfi lakására hívták, ott begyógyszerezték őket, ezután került sor az erőszakra. 

Alighanem korábban több tucat hasonló eset megtörtént, de most két esetben is feljelentették az elkövetőket, egy nő az incidens másnapján ment a hatóságokhoz, egy másik áldozat pedig sikítva ébredt a férfi lakásán, és a szomszédok riasztották a rendőröket.  

A férfi lakásán illegális szerek mellett nem regisztrált fegyvereket is találtak. (Telegraph via AP)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.