Dzsudzsák marad az Emírségekben, a kitűnő al-Ittihad Kalba SC-hez szerződött

futball
2018 szeptember 19., 17:10
Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás elõtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér I-es terminálján 2016. június 7-én
photo_camera Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás elõtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér I-es terminálján 2016. június 7-én Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák Balázs továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben futballozik: a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya szerdán aláírta szerződését az al-Ittihad Kalba SC csapatánál  írja az MTI a klub közösségi oldalára hivatkozva.

A 31 éves szélső az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, korábban a török Bursasport, az orosz Dinamo Moszkvát és Anzsi Mahacskalát, a holland PSV Eindhovent, illetve a Debrecen együttesét erősítette. A magyar válogatottban eddig 97 meccsen 21 gólt szerzett.

Az  al-Ittihad Kalba két forduló után az arab liga nyolcadik helyén áll egy győzelemmel és egy döntetlennel.

Az elmúlt hetekben magyar és külföldi kluboknál is felmerült a neve: Azerbajdzsánba és állítólag Hollandiába is hívták, a Videotonnál sokallták több tízmilliós fizetési igényét, végül maradt az Emírségekben. 

Mivel nem volt klubcsapata, Dzsudzsák Marco Rossi válogatottjába sem kapott meghívást, Szalai Ádám vette át tőle a csapatkapitányi karszalagot. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.