Dzsudzsák marad az Emírségekben, a kitűnő al-Ittihad Kalba SC-hez szerződött

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, a magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás elõtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér I-es terminálján 2016. június 7-énFotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák Balázs továbbra is az Egyesült Arab Emírségekben futballozik: a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya szerdán aláírta szerződését az al-Ittihad Kalba SC csapatánál  írja az MTI a klub közösségi oldalára hivatkozva.

A 31 éves szélső az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, korábban a török Bursasport, az orosz Dinamo Moszkvát és Anzsi Mahacskalát, a holland PSV Eindhovent, illetve a Debrecen együttesét erősítette. A magyar válogatottban eddig 97 meccsen 21 gólt szerzett.

Az  al-Ittihad Kalba két forduló után az arab liga nyolcadik helyén áll egy győzelemmel és egy döntetlennel.

Az elmúlt hetekben magyar és külföldi kluboknál is felmerült a neve: Azerbajdzsánba és állítólag Hollandiába is hívták, a Videotonnál sokallták több tízmilliós fizetési igényét, végül maradt az Emírségekben. 

Mivel nem volt klubcsapata, Dzsudzsák Marco Rossi válogatottjába sem kapott meghívást, Szalai Ádám vette át tőle a csapatkapitányi karszalagot. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.