Egy román autós összeveszett egy biciklissel, majd elgázolta

Kedden 18:30 körül egy 52 éves férfi hívta a rendőrséget, hogy a 4814-es számú úton kerékpározott Debrecen irányába, amikor egy rövid szóváltás után elsodorta egy autós.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtés és tanúkutatás után megállapították, hogy az autós tényleg vitába keveredett a kerékpárossal, akit később el is sodort az autójával. A biciklis az ütközéstől az út melletti árokba esett, és könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A járőrök a 30 éves román sofőrt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, vele szemben közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.