Egy román autós összeveszett egy biciklissel, majd elgázolta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedden 18:30 körül egy 52 éves férfi hívta a rendőrséget, hogy a 4814-es számú úton kerékpározott Debrecen irányába, amikor egy rövid szóváltás után elsodorta egy autós.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtés és tanúkutatás után megállapították, hogy az autós tényleg vitába keveredett a kerékpárossal, akit később el is sodort az autójával. A biciklis az ütközéstől az út melletti árokba esett, és könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A járőrök a 30 éves román sofőrt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, vele szemben közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.