Egy román autós összeveszett egy biciklissel, majd elgázolta

Kedden 18:30 körül egy 52 éves férfi hívta a rendőrséget, hogy a 4814-es számú úton kerékpározott Debrecen irányába, amikor egy rövid szóváltás után elsodorta egy autós.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtés és tanúkutatás után megállapították, hogy az autós tényleg vitába keveredett a kerékpárossal, akit később el is sodort az autójával. A biciklis az ütközéstől az út melletti árokba esett, és könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A járőrök a 30 éves román sofőrt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, vele szemben közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.