Öt évig volt letétben a sopronkőhidai börtönben a soroksári gyilkosság perdöntő bizonyítéka

A Sopronkőhidai Fegyházban foglalta le a rendőrség a soroksári gyilkosság perdöntő bizonyítékát, az áldozat, Kardosné Gyurik Krisztina Sony Ericsson típusú mobiltelefonját, írja a HVG. A készüléket akkor vették letétbe a fegyházban, amikor az akkor betörések miatt elítélt, most már a gyilkossággal is meggyanúsított R. Szilveszter bevonult, ugyanis nála volt a megerőszakolt és megfojtott nő telefonja.

A fegyházban persze nem tudhatták, hogy a vagyon elleni bűncselekmények miatt Siófokon elfogott férfinál lévő telefon nem az övé, hanem valójában bűnjel egy gyilkossági ügyben. Így a szokásos protokoll szerint letétbe vették R. Szilveszter többi személyes tárgyával együtt.

Most, hogy a korábban Soroksár környékén hajléktalanként élő férfi a profilja alapján a nyomozók látókörébe került, lefoglalták a börtönben letétbe helyezett dolgait. Így került elő az áldozat telefonja, írja a HVG egy, "az ügyhöz közel álló", ezért névtelenséget kérő forrására hivatkozva.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.