Öt évig volt letétben a sopronkőhidai börtönben a soroksári gyilkosság perdöntő bizonyítéka

A Sopronkőhidai Fegyházban foglalta le a rendőrség a soroksári gyilkosság perdöntő bizonyítékát, az áldozat, Kardosné Gyurik Krisztina Sony Ericsson típusú mobiltelefonját, írja a HVG. A készüléket akkor vették letétbe a fegyházban, amikor az akkor betörések miatt elítélt, most már a gyilkossággal is meggyanúsított R. Szilveszter bevonult, ugyanis nála volt a megerőszakolt és megfojtott nő telefonja.

A fegyházban persze nem tudhatták, hogy a vagyon elleni bűncselekmények miatt Siófokon elfogott férfinál lévő telefon nem az övé, hanem valójában bűnjel egy gyilkossági ügyben. Így a szokásos protokoll szerint letétbe vették R. Szilveszter többi személyes tárgyával együtt.

Most, hogy a korábban Soroksár környékén hajléktalanként élő férfi a profilja alapján a nyomozók látókörébe került, lefoglalták a börtönben letétbe helyezett dolgait. Így került elő az áldozat telefonja, írja a HVG egy, "az ügyhöz közel álló", ezért névtelenséget kérő forrására hivatkozva.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.