Ronaldo hajat húzott, kiállították, sírógörcsöt kapott, összeomlott

Emlékezetesre sikerült Cristiano Ronaldo első Juventus-fellépése a Bajnokok Ligájában, és az első visszatérése Spanyolországba, mióta a Real Madridtól  Olaszországba szerződött. 

A Valencia elleni idegenbeli csoportmeccs 29. percében Ronaldót kiállították, miután - távol a labdától, a 16-oson belül - megrángatta a Valencia védőjének haját, aztán összekapott vele. 

Kicsit erősnek tűnt az ítélet, Ronaldo viszont valósággal összeroppant, csapkodott, sírt, majd magába roskadva vonult be az öltözőbe. 

A hisztéria annak szólhat, hogy a piros automatikus eltiltással jár, és kihagyhatja a Manchester United (volt klubja) elleni meccset, ha két meccses eltiltást kap. 

Ronaldót nagyon ritkán állítják ki, pályafutása során ez volt a 10. piros lapja, a Bajnokok Ligájában pedig, ahol minden idők legeredményesebb játékosának számít, az első. 

Fotó: JOSE JORDAN/AFP

A Juventust annyira nem törte meg a kiállítás, a bosnyák zseni Miralem Pjanic még az első félidőben 11-esből megszerezte a vezetést, a másodikban pedig egy újabb büntetőből duplázott. 

A mérkőzés még tart, sajnos a magyar tévénézők 95 százaléka nem élvezheti, mert a TV2 inkább a Viktoria Plzen - CSZKA Moszkva rangadót adja a Spíler 1-en. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.