Ronaldo hajat húzott, kiállították, sírógörcsöt kapott, összeomlott

futball
2018 szeptember 19., 18:23

Emlékezetesre sikerült Cristiano Ronaldo első Juventus-fellépése a Bajnokok Ligájában, és az első visszatérése Spanyolországba, mióta a Real Madridtól  Olaszországba szerződött. 

link Forrás

A Valencia elleni idegenbeli csoportmeccs 29. percében Ronaldót kiállították, miután - távol a labdától, a 16-oson belül - megrángatta a Valencia védőjének haját, aztán összekapott vele. 

Kicsit erősnek tűnt az ítélet, Ronaldo viszont valósággal összeroppant, csapkodott, sírt, majd magába roskadva vonult be az öltözőbe. 

A hisztéria annak szólhat, hogy a piros automatikus eltiltással jár, és kihagyhatja a Manchester United (volt klubja) elleni meccset, ha két meccses eltiltást kap. 

Ronaldót nagyon ritkán állítják ki, pályafutása során ez volt a 10. piros lapja, a Bajnokok Ligájában pedig, ahol minden idők legeredményesebb játékosának számít, az első. 

photo_camera Fotó: JOSE JORDAN/AFP

A Juventust annyira nem törte meg a kiállítás, a bosnyák zseni Miralem Pjanic még az első félidőben 11-esből megszerezte a vezetést, a másodikban pedig egy újabb büntetőből duplázott. 

A mérkőzés még tart, sajnos a magyar tévénézők 95 százaléka nem élvezheti, mert a TV2 inkább a Viktoria Plzen - CSZKA Moszkva rangadót adja a Spíler 1-en. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.