A szemétláda angol híresség Pingnek és Pongnak nevezte el az ikreit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Megszülettek Natasha Shishmanian és a híres brit rádiós-tévés műsorvezető Chris Evans ikrei, akiket a boldog apa bejelentése szerint - Pingnek - ha jól értem, ő a fiú - és Pongnak - eszerint ő a kislány - neveztek el.

A párosnak már volt két közös gyereke, de ők nem hülyenevűek, hanem Noah-nak és Eli-nak hívják őket.

Vonatkozó magyar médiahír: Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese közben feltette a szezon legjobb magyar nyelvű újságírói kérdését, amiben szintén szerepel a pingpong. Így hangzik:

"Egyetlen női miniszterként miként készül a kormányülésekre? Állítólag az maga a szellemi pingpong!"


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.