Holttestet találtak a Szilas-pataknál

Rendőrök és bűnügyi helyszínelők dolgoznak a főváros XV. kerületében, a Szilas-pataknál, ahol egy 49 éves férfi holttestét találták meg 2018. szeptember 20-án reggel.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Egy 49 éves férfi lett bűncselekmény áldozata - írja a police.hu.

Ma reggel érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapest XV. kerületében, Rákospalotán, a Szilas-pataknál egy holttestet találtak. A BRFK a helyszínen szemlét tartott, és tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség gyanúja, emberölés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.