Ismerd meg a Tisza legsportosabb kutyáját, Tokaj négylábú, sokkal szőrösebb Cseh Lászlóját!

Imola egy filmforgatáshoz helyszíneket keresve jutott el a rakamazi komphoz, ahol csodás keverék kutyával ismerkedett meg, aki a látszat ellenére nem kutya-vidra-hód, hanem kutya-kutya-keverék. 

A gazdája a révész haverja, ezért gyakran beugrik pár kör erejéig beszélgetni. A négylábú haver viszont annyira szeret és tud úszni, hogy ilyenkor nem a fedélzeten, hanem pusztán bulizásból a Tiszában közlekedik, lazán lehagyva a kompot. 

Hasonlóan aktív napot mindenkinek!November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.