Már megint kenderültetvényt találtak egy magyar kukoricásban

Nagy mennyiségű marihuánát termesztett kukoricásában és egy fóliasátorban egy baksi férfi. A rendőrök a 62 éves gyanúsítottat őrizetbe vették - írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A Csongrád megyei rendőrök 2018. szeptember 18-án tartottak kutatást a férfi baksi ingatlanán. A kukorica közé rejtve több mint százötven tő, 2-3 méter magas, gondozott marihuánanövényt találtak. Az adatgyűjtés megállapította, hogy a férfinak a közelben van egy másik háza is, ahol egy fóliasátorban szintén tucatnyi cannabispalántát nevelt.

A képek tanúsága szerint alaposan eltakarították a kendert.

Előtte:

Fotó: police.hu

Utána:

Fotó: police.hu

Nem ez az egyetlen ilyen eset a közelmúltból: augusztusban egy 61 éves lakiteleki lakos ellen indított eljárást a Bács-Kiskun megyei rendőrség, miután cannabistöveket találtak a férfi által művelt kukoricásban. 

Négy éve írtunk róla, hogy az Egyesült Államokban a hagyományos mezőgazdaságban bújtatják el a kendert. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.