Nem készül el a budapesti zsidó olimpiára tervezett 30 milliárdos sportkomplexum a budapesti zsidó olimpiára

A g7 meséli el részletesen a Európai Maccabi Játékokra tervezett 30 milliárd forintos sportkomplexum történetét. Az Aréna pláza mellé, a volt Taurus gyár területére terveztek a létesítményt, de nagyon úgy néz ki, hogy a kormány kicsúszott az időből, mert a területen még most is csak a bontási törmelék áll hegyekben, és nagyon valószínűtlen, hogy a 11 hónap múlva esedékes kezdésig be tudnák fejezni (vagy akár el tudnák kezdeni) az építkezést. A g7 szerint viszont a projekt így is megvalósulhat, és talán az MTK sportkomplexumaként működhet majd, ha egyszer felépül, mások mellett Deutsch Tamás fideszes EP képviselő, és családja nagy megelégedésére, akik nem csak az MTK-ban, de az Európai Maccabi Játékok szervezőcégében is kulcspozícióban vannak.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.