Nikolic értékel: „Hadilábon álltunk a góllövéssel, ami nem csoda...”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Miután a MOL Vidi 2-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszovtól a labdarúgó Európa-liga csoportkörének első fordulójában, a csapat edzője, Marko Nikolic értékelte a meccset.

A fehérorosz gárda ma nem volt jobb a Vidinél, de megérdemelten nyert, mert lőtt két gólt, míg ők egyet sem - fejtegette az MTI szerint.

„Az ellenfél kapuja előtt nem voltunk elég élesek, hadilábon álltunk a góllövéssel, ami nem csoda, hiszen az eddig a legtöbb találatot szerző három játékos közül Lazovic és Huszti sem állt rendelkezésére” 

- mondta Nikolic. Kérdésre hozzátette: kicsit kiütközött csapata tapasztalatlansága, míg a BATE profi módon, szinte minden helyzetét kihasználva nyert. 

Nikolic megjegyezte, továbbra sem csak résztvevők szeretnének lenni a csoportkörben, hanem jó versenyzőként eredményesek lenni. Szóba hozta, hogy két hét múlva a Chelsea ellen lépnek pályára, és 

realistán, de nem előre feladva állnak a meccshez.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.