Pszichiátriai vizsgálatra küldenék a szélsőjobboldali pártvezért

Marine Le Pen francia szélsőjobboldali politikus pszichiátriai vizsgálatát rendelte egy francia bíróság, ezt Le Pen saját Twitterén jelentette be. A politikus ellen még egy 2015-ös Twitter poszt miatt indult eljárás, akkor az ISIS legdurvább kivégzős, élve felgyújtós videóit osztotta meg, ez pedig Franciaországban törvényellenes lehet, ha kiskorúak is hozzáférnek az erőszakos tartalomhoz. Ebben az eljárásban kérte a bíró Le Pen vizsgálatát, hogy kiderüljön, hogy tisztában volt-e azzal, hogy törvénysértőek a posztjai. (Politico)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.