Pszichiátriai vizsgálatra küldenék a szélsőjobboldali pártvezért

Marine Le Pen francia szélsőjobboldali politikus pszichiátriai vizsgálatát rendelte egy francia bíróság, ezt Le Pen saját Twitterén jelentette be. A politikus ellen még egy 2015-ös Twitter poszt miatt indult eljárás, akkor az ISIS legdurvább kivégzős, élve felgyújtós videóit osztotta meg, ez pedig Franciaországban törvényellenes lehet, ha kiskorúak is hozzáférnek az erőszakos tartalomhoz. Ebben az eljárásban kérte a bíró Le Pen vizsgálatát, hogy kiderüljön, hogy tisztában volt-e azzal, hogy törvénysértőek a posztjai. (Politico)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.