Pszichiátriai vizsgálatra küldenék a szélsőjobboldali pártvezért

POLITIKA
2018 szeptember 20., 13:59
comments 97

Marine Le Pen francia szélsőjobboldali politikus pszichiátriai vizsgálatát rendelte egy francia bíróság, ezt Le Pen saját Twitterén jelentette be. A politikus ellen még egy 2015-ös Twitter poszt miatt indult eljárás, akkor az ISIS legdurvább kivégzős, élve felgyújtós videóit osztotta meg, ez pedig Franciaországban törvényellenes lehet, ha kiskorúak is hozzáférnek az erőszakos tartalomhoz. Ebben az eljárásban kérte a bíró Le Pen vizsgálatát, hogy kiderüljön, hogy tisztában volt-e azzal, hogy törvénysértőek a posztjai. (Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.