Beidéztetné tanúként Kósa Lajost a csengeri örökösnő

Írásos vallomást tett pénteken a Svájcból hazaszállított csalással gyanúsított csengeri Sz. Gáborné, tudta meg ügyvédjétől a Zoom.hu. Helmeczy László szerint a több oldalas szövegben 

részletesen beszél az állítólagos gigaörökséget váró asszony Kósa Lajosról. 

Az 1300 milliárdos Sz. Gáborné elmesélte többek közt, hogy a fideszes politikus egyszer elutazott vele Svájcba, ahol a hagyaték sorsát intézték. A nő indítványozta:

tanúként hallgassák meg Kósát.

Helmeczy László ügyvéd szerint lenne mit kérdezni tőle. Ő például kíváncsi lenne arra, hogy 

"ha szerinte nem volt hagyaték, akkor miért kötött az asszonnyal különböző megállapodásokat, szerződéseket?"

A csengeri Sz.Gábornét azzal gyanúsítják, hogy 368 millió forintot csalt ki különböző cégektől, személyektől 2013 és 2018 között azzal a szöveggel, hogy a kölcsönökre azért van szüksége, hogy hozzájuthasson az állítólagos 1300 milliárdos örökséghez. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.