Beidéztetné tanúként Kósa Lajost a csengeri örökösnő

Írásos vallomást tett pénteken a Svájcból hazaszállított csalással gyanúsított csengeri Sz. Gáborné, tudta meg ügyvédjétől a Zoom.hu. Helmeczy László szerint a több oldalas szövegben 

részletesen beszél az állítólagos gigaörökséget váró asszony Kósa Lajosról. 

Az 1300 milliárdos Sz. Gáborné elmesélte többek közt, hogy a fideszes politikus egyszer elutazott vele Svájcba, ahol a hagyaték sorsát intézték. A nő indítványozta:

tanúként hallgassák meg Kósát.

Helmeczy László ügyvéd szerint lenne mit kérdezni tőle. Ő például kíváncsi lenne arra, hogy 

"ha szerinte nem volt hagyaték, akkor miért kötött az asszonnyal különböző megállapodásokat, szerződéseket?"

A csengeri Sz.Gábornét azzal gyanúsítják, hogy 368 millió forintot csalt ki különböző cégektől, személyektől 2013 és 2018 között azzal a szöveggel, hogy a kölcsönökre azért van szüksége, hogy hozzájuthasson az állítólagos 1300 milliárdos örökséghez. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.