Beidéztetné tanúként Kósa Lajost a csengeri örökösnő

bűnügy
2018 szeptember 21., 13:26
comments 179

Írásos vallomást tett pénteken a Svájcból hazaszállított csalással gyanúsított csengeri Sz. Gáborné, tudta meg ügyvédjétől a Zoom.hu. Helmeczy László szerint a több oldalas szövegben 

részletesen beszél az állítólagos gigaörökséget váró asszony Kósa Lajosról. 

Az 1300 milliárdos Sz. Gáborné elmesélte többek közt, hogy a fideszes politikus egyszer elutazott vele Svájcba, ahol a hagyaték sorsát intézték. A nő indítványozta:

tanúként hallgassák meg Kósát.

Helmeczy László ügyvéd szerint lenne mit kérdezni tőle. Ő például kíváncsi lenne arra, hogy 

"ha szerinte nem volt hagyaték, akkor miért kötött az asszonnyal különböző megállapodásokat, szerződéseket?"

A csengeri Sz.Gábornét azzal gyanúsítják, hogy 368 millió forintot csalt ki különböző cégektől, személyektől 2013 és 2018 között azzal a szöveggel, hogy a kölcsönökre azért van szüksége, hogy hozzájuthasson az állítólagos 1300 milliárdos örökséghez. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.