Egy motorját toló férfit gázolt el a vonat Siófokon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem ért át időben a motorját toló férfi a siófoki Fő utcai vasúti átjárón, és elgázolta a menetrend szerint közlekedő személyvonat, számolt be a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfi a helyszínen életét vesztette. A baleset utáni helyszínelés miatt a Siófok és Szántód-Kőröshegy közötti vonatok csak egy vágányon, 15-20 perc késéssel járnak, közölte a Mávinform. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.