Hadházyék feljelentik a TV2 operatőreit, amiért betrappoltak a kertjükbe

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hadházy Ákos felesége nemrég videóra vette, ahogy a TV2 operatőrei egyszerűen bementek a kertjükbe, és ott forgatni kezdtek. A politikus felesége azt írta, hogy feljelenti a stábot, mert ez nyilvánvalóan birtokháborítás. 

Csütörtök este aztán a Tényekben megjelent egy anyag arról, hogy Hadházy állítólag kizárta a telekről a szomszédot, zárat cserélt a közös bejárati kapun és kutyát is szerzett az udvarba. Később aztán beengedte. Hadházy a TV2-nek tagadta, hogy bárkit is kizárt volna. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.