Hadházyék feljelentik a TV2 operatőreit, amiért betrappoltak a kertjükbe

politika
2018 szeptember 21., 06:31
comments 359

Hadházy Ákos felesége nemrég videóra vette, ahogy a TV2 operatőrei egyszerűen bementek a kertjükbe, és ott forgatni kezdtek. A politikus felesége azt írta, hogy feljelenti a stábot, mert ez nyilvánvalóan birtokháborítás.

link Forrás

Csütörtök este aztán a Tényekben megjelent egy anyag arról, hogy Hadházy állítólag kizárta a telekről a szomszédot, zárat cserélt a közös bejárati kapun és kutyát is szerzett az udvarba. Később aztán beengedte. Hadházy a TV2-nek tagadta, hogy bárkit is kizárt volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.