Hadházyék feljelentik a TV2 operatőreit, amiért betrappoltak a kertjükbe

Hadházy Ákos felesége nemrég videóra vette, ahogy a TV2 operatőrei egyszerűen bementek a kertjükbe, és ott forgatni kezdtek. A politikus felesége azt írta, hogy feljelenti a stábot, mert ez nyilvánvalóan birtokháborítás. 

Csütörtök este aztán a Tényekben megjelent egy anyag arról, hogy Hadházy állítólag kizárta a telekről a szomszédot, zárat cserélt a közös bejárati kapun és kutyát is szerzett az udvarba. Később aztán beengedte. Hadházy a TV2-nek tagadta, hogy bárkit is kizárt volna. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.