Hitler és Lenin versenyez egy perui falu polgármesteri posztjáért

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Történelmi szavazólapon ikszelhetnek a perui Yungar település lakói az október 7-i helyhatósági választásokon:

egy Hitler és egy Lenin közül kell választaniuk.

Hitler Alba Sánchez egyszer már vezette a települést, 2011 és 2014 között. A helyi médiának csak ő szólalt meg, elmondása szerint keresztnevét nem a diktátor után adta az apja, hanem csak azért, mert "olyan külföldinek hangzott." Mikor először találkozott Adolf Hitler nevével az iskolában, meg akarta változtatni a nevét, végül apja iránti tiszteletből nem tette. Kijelentette:

"én a jó Hitler vagyok, mi mindig csak jót cselekedtünk, az emberek ismernek bennünket." 

Elmondása szerint vicc, hogy elindítanak ellene egy 

Lenin Vladimir Rodríguez

nevű embert. Szerinte a rivális párt szimplán csak a zavarkeltés miatt választotta, a környéken amúgy ismeretlen férfit jelöltjének. (MTI/Mirror)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.