Hitler és Lenin versenyez egy perui falu polgármesteri posztjáért

Történelmi szavazólapon ikszelhetnek a perui Yungar település lakói az október 7-i helyhatósági választásokon:

egy Hitler és egy Lenin közül kell választaniuk.

Hitler Alba Sánchez egyszer már vezette a települést, 2011 és 2014 között. A helyi médiának csak ő szólalt meg, elmondása szerint keresztnevét nem a diktátor után adta az apja, hanem csak azért, mert "olyan külföldinek hangzott." Mikor először találkozott Adolf Hitler nevével az iskolában, meg akarta változtatni a nevét, végül apja iránti tiszteletből nem tette. Kijelentette:

"én a jó Hitler vagyok, mi mindig csak jót cselekedtünk, az emberek ismernek bennünket." 

Elmondása szerint vicc, hogy elindítanak ellene egy 

Lenin Vladimir Rodríguez

nevű embert. Szerinte a rivális párt szimplán csak a zavarkeltés miatt választotta, a környéken amúgy ismeretlen férfit jelöltjének. (MTI/Mirror)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.