Meghalt a vietnami elnök

Hatvanegy éves korában meghalt pénteken Tran Dai Quang vietnami elnök - közölte a vietnami állami tévé. Az elnök a hanoi katonai kórházban halt meg súlyos betegség következtében, vietnami és külföldi orvosok erőfeszítései ellenére.

Fotó: Minh Hoang/AP

Quangot 2016 áprilisában nevezték ki, előtte közbiztonsági miniszter volt. Az országban az elnöki posztnak inkább csak ceremoniális szempontból volt jelentősége, a hatalom valójában a miniszterelnök és a kommunista párt vezetője között oszlik meg. (Reuters/MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.