Váratlan húzás: az önkormányzat felajánlotta az Auróra tulajdonosának, hogy megveszik az ingatlant, csak zárjon be a hely

Nagyon fontos ügy Józsefváros önkormányzatának az Auróra bezáratása. Annyira, hogy meg sem várnák a hely nyár eleji bezáratása miatt indított bírósági eljárás első, október végi tárgyalását, Sára Botond polgármester más módszerhez nyúlt. Az Auróra Facebook-oldalára posztolt képek szerint levelet írt az Auróra Civil Központ tulajdonosának, amiben előbb arra kérik, hogy fontolja meg a most kiadott ingatlanrészek jövőjét, majd közlik: 

"önkormányzatunk a probléma megoldása érdekében az ingatlanok megvásárlására is nyitott."

Az Auróra közölte: az ügyhöz 

"annyit tudunk hozzátenni, hogy az Aurórát működtető szervezetnek az ingatlan bérlésére 2024-ig tartó határozott idejű bérleti szerződése van. "

Sára Botond levele szerintük hazugságokat tartalmaz, és

"ha megpróbáljuk megfejteni az Önkormányzat valós motivációit, ismét csak találgatni tudunk, reméljük, sohasem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük,"

írják.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.