Végül 74 tűzoltónak sikerült eloltatni a kelenföldi raktártüzet

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatta az MTI-it, hogy sikeresen eloltották a lángokat kelenföldi raktárban péntek estére. Kisdi Máté szóvivő közölte: az üres épület 3500-4000 négyzetméteres födémszerkezetében keletkezett lángokat végül a huszonkét járművel helyszínre érkező 

74 tűzoltó tíz vízsugárral és három vízágyúval fékezte meg. 

A raktár tetőszerkezetének egy része beomlott. Nem sokkal fél nyolc előtt körülhatárolták a lángokat, majd negyed 9-re a megszüntették a lánggal égést. Nem sérült meg senki. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.