„Abban a pillanatban vicces volt” - mondta az emukat halomra gázoló férfi, miután elkapták

Szombaton elfogták azt az ausztrál férfit, aki vihogva gázol el egy csapat emut az úton, és videóra is vette. Arra a kérdésre, hogy miért tette, Jacob MacDonald annyit felelt: „abban a pillanatban vicces volt”.

A videót pedig csak a haverjainak akarta megmutatni, de valaki kiszivárogtatta. „Hiba volt, hülye ötlet volt. Így már nem vicces, de abban a pillanatban még annak tűnt. Ez életem legnagyobb hibája. Nem vagyok büszke rá”- mondta a bíróságon.

A 20 éves férfit állatkínzás miatt vette őrizetbe a rendőrség Victoria államban. A hatóságok szerint 120 km/órás sebességgel hajtott végig az állatokon. Novemberben lesz a tárgyalása. 

Elárasztották a fenyegető üzenetek, miután összekeverték a gázolóval

A videó hatalmas felháborodást váltott ki világszerte, ráadásul a közösségi oldalakon először hibásan egy másik férfit, Harrison Hatzist kezdtek vádolni a gázolással, akik egy rakás fenyegetést kapott. „Az egyik munkatársam betagelt, mert van közös képem egy emuval a profilomon, de nem én vagyok azon a videón”- mondta Hatzis. (News.com.au)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.