Egy miskolci férfi úgy beszívott a holetszobájában, hogy a személyzet ráhívta a rendőröket

Egy győri hotel személyzete tett bejelentést a rendőrségre szombat hajnalban, 4 óra körül, mert a szálloda egyik vendége a szobájába zárkózva összefüggéstelenül kiabált, hangoskodott. A vendég a helyszínre érkező járőrök felszólítására sem nyitott ajtót, ezért csak a pótkulccsal tudtak bejutni. 

Amikor a 27 éves férfi meglátta, hogy ki jöttek be hozzá, a vécéhez futva gyorsan megpróbálta lehúzni a nála lévő kábítószergyanús anyagot, de a rendőrök megakadályozták a bűnjelek megsemmisítését. 

Fotó: police.hu

Az intézkedők összesen 245,2 gramm súlyú kábítószergyanús növényi származékot találtak a hotelszobában. A járőrök a miskolci férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a drogteszt pozitív értéket mutatott. K. Dánielt a nyomozók kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.