Egy miskolci férfi úgy beszívott a holetszobájában, hogy a személyzet ráhívta a rendőröket

Egy győri hotel személyzete tett bejelentést a rendőrségre szombat hajnalban, 4 óra körül, mert a szálloda egyik vendége a szobájába zárkózva összefüggéstelenül kiabált, hangoskodott. A vendég a helyszínre érkező járőrök felszólítására sem nyitott ajtót, ezért csak a pótkulccsal tudtak bejutni. 

Amikor a 27 éves férfi meglátta, hogy ki jöttek be hozzá, a vécéhez futva gyorsan megpróbálta lehúzni a nála lévő kábítószergyanús anyagot, de a rendőrök megakadályozták a bűnjelek megsemmisítését. 

Fotó: police.hu

Az intézkedők összesen 245,2 gramm súlyú kábítószergyanús növényi származékot találtak a hotelszobában. A járőrök a miskolci férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a drogteszt pozitív értéket mutatott. K. Dánielt a nyomozók kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.