Öngyilkossághoz riasztották a rendőröket, de útjukat állta egy kutya, vészmegoldás kellett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Budaörsi Rendőrkapitányság járőre szombat délután kapta a riasztást, hogy egy Nagykovácsiban lévő házban a hozzátartozója szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a házőrző kutyától nem tudták megközelíteni a bejárati ajtót.

Végül a házat körbejárva egy erkélyajtót találtak ami nem volt bezárva, azon azon keresztül jutottak be a házba. Az emeleti fürdőszoba ajtaja zárva volt, betörték az ajtót, és ott egy férfit találtak, aki még eszméleténél volt, de nem reagált a megszólításra. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak, így akadályozva meg a további vérzést .

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak. (Police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.