Öngyilkossághoz riasztották a rendőröket, de útjukat állta egy kutya, vészmegoldás kellett

A Budaörsi Rendőrkapitányság járőre szombat délután kapta a riasztást, hogy egy Nagykovácsiban lévő házban a hozzátartozója szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a házőrző kutyától nem tudták megközelíteni a bejárati ajtót.

Végül a házat körbejárva egy erkélyajtót találtak ami nem volt bezárva, azon azon keresztül jutottak be a házba. Az emeleti fürdőszoba ajtaja zárva volt, betörték az ajtót, és ott egy férfit találtak, aki még eszméleténél volt, de nem reagált a megszólításra. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak, így akadályozva meg a további vérzést .

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.