Öngyilkossághoz riasztották a rendőröket, de útjukat állta egy kutya, vészmegoldás kellett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Budaörsi Rendőrkapitányság járőre szombat délután kapta a riasztást, hogy egy Nagykovácsiban lévő házban a hozzátartozója szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a házőrző kutyától nem tudták megközelíteni a bejárati ajtót.

Végül a házat körbejárva egy erkélyajtót találtak ami nem volt bezárva, azon azon keresztül jutottak be a házba. Az emeleti fürdőszoba ajtaja zárva volt, betörték az ajtót, és ott egy férfit találtak, aki még eszméleténél volt, de nem reagált a megszólításra. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak, így akadályozva meg a további vérzést .

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak. (Police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.