Öngyilkossághoz riasztották a rendőröket, de útjukat állta egy kutya, vészmegoldás kellett

A Budaörsi Rendőrkapitányság járőre szombat délután kapta a riasztást, hogy egy Nagykovácsiban lévő házban a hozzátartozója szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a házőrző kutyától nem tudták megközelíteni a bejárati ajtót.

Végül a házat körbejárva egy erkélyajtót találtak ami nem volt bezárva, azon azon keresztül jutottak be a házba. Az emeleti fürdőszoba ajtaja zárva volt, betörték az ajtót, és ott egy férfit találtak, aki még eszméleténél volt, de nem reagált a megszólításra. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak, így akadályozva meg a további vérzést .

Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.