Találtak egy kétfejű kígyót Virginiában. Igen, egy kétfejű kígyót

Múlt héten nagyon ritka állatot találtak egy virginia-i kertben: egy kétfejű kígyót

Mármint tényleg, ennek a kígyónak valóban két feje van.

Itt van róla egy videó:

Ilyen faj persze nem létezik, ez valójában egy mokaszinkígyó. Ezzel a példánnyal viszont valami olyasféle dolog történhetett, mint a sziámi ikrekkel szokott: az embriók nem tudtak megfelelően szétválni.

Ez elég nagy gond a kígyónak, az ilyen állatoknak ugyanis kicsik a túlélési esélyeik a vadonban. A két fej ugyanis már rövidtávon az őrületbe fogja kergetni egymást: úgy tűnik, hogy ennek a kígyónak az egyik feje alkalmasabb lenne az evésre, de épphogy nem az a domináns. Ezen kívül pedig még annak is jó esélye van, hogy az egyik fej egyszerűen felfalja a másikat.

A kígyónak jelenleg a virginia-i vadvédelmi hivatal keres otthont. (BBC, Daily Mail)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.