A Telenorra és a Budapest Bankra is rátenné a kezét a Konzum

gazdaság
2018 szeptember 24., 12:43

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum Nyrt hétfő reggelt jelentette meg összevont tájékoztatóját, amit a tőkeemelés miatt kellett elkészítenie a vállalatnak. A Portfolio Fekete Péter vezérigazgató-helyettest kérdezte a cég terveiről, amiből kiderült az is, nem tettek le róla, hogy megveszik a Telenort, és ha a Budapest Bank eladóvá válna, azt sem bánnák.

„Stratégiánk szerint négy nagy területet látunk: a bank- és pénzügyi szektor, az informatika, az ingatlanszektor, valamint a telekommunikációs szektor mind fókuszban van” - mondta Fekete a lapnak.

A teljes interjú itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.