A Telenorra és a Budapest Bankra is rátenné a kezét a Konzum

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum Nyrt hétfő reggelt jelentette meg összevont tájékoztatóját, amit a tőkeemelés miatt kellett elkészítenie a vállalatnak. A Portfolio Fekete Péter vezérigazgató-helyettest kérdezte a cég terveiről, amiből kiderült az is, nem tettek le róla, hogy megveszik a Telenort, és ha a Budapest Bank eladóvá válna, azt sem bánnák. 

„Stratégiánk szerint négy nagy területet látunk: a bank- és pénzügyi szektor, az informatika, az ingatlanszektor, valamint a telekommunikációs szektor mind fókuszban van” - mondta Fekete a lapnak.

A teljes interjú itt olvasható.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.