Közel 18 millió dollár értékű kokaint találtak a texasi börtönnek adományozott banánban

külföld
2018 szeptember 24., 11:31

„Néha az élettől citromot kapsz. Néha banánt. És néha olyasvalamit, amire egyáltalán nem számítanál” - meglepően kedélyes Facebook-posztban számolt be a texasi büntetésvégrehajtás arról, hogy majdnem 18 millió dollár értékű kokaint találtak a dobozok alján, melyekben adományozott banán érkezett egy texasi börtönbe. Azt írják, az egyik doboz kicsit más volt, mint a többi, így gyanút fogtak, és kibontották. Összesen 540 tasaknyi kokaint találtak 45 dobozban, a fogást - utcai értéken - 17 820 000 dollárra becsülték.

Az ügyben nyomozást indítottak.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.