Részegen, begyógyszerezve vezetett, a balesetben meghalt a lánya, és most arra sincs pénzük, hogy eltemessék

Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádkakon történt balesetben - írtuk meg mi is két napja. Az RTL Klub most ellátogatott a településre, és az egyik családtag segítségével rekonstruálták a hivatalos tájékoztatás mögötti történetet.

Vidám kislány volt, életrevaló, tovább akart tanulni 

- mondja a 14 éves áldozat bátyja, aki azt kérte, ne mutassák az arcát. Elismerte, hogy az apja gyógyszert szedett és ivott, mielőtt a dohányboltba indult kocsival. A fiú szerint az apja azért tett így, mert két hete halt meg az anyja, amit nem tud feldolgozni.

A kocsi fékezés nélkül csapódott az árokba, majd a villanyoszlopnak. A helyszínen még látszanak a baleset nyomai, mécsesek égnek, az iskolán fekete zászló.

A tévének nyilatkozó fiú szerint rendes temetésre sincs pénzük. 

Az apa ellen eljárást indítottak egyebek mellett ittas vezetés miatt, miközben törésekkel fekszik a kórházban. A másik kettő, kisebb gyerek az RTL Híradó információi szerint még mindig az intenzíven van.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.