Részegen, begyógyszerezve vezetett, a balesetben meghalt a lánya, és most arra sincs pénzük, hogy eltemessék

baleset
2018 szeptember 24., 19:00
comments 13

Egy gyermek meghalt, kettő súlyosan megsérült szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádkakon történt balesetben - írtuk meg mi is két napja. Az RTL Klub most ellátogatott a településre, és az egyik családtag segítségével rekonstruálták a hivatalos tájékoztatás mögötti történetet.

Vidám kislány volt, életrevaló, tovább akart tanulni 

- mondja a 14 éves áldozat bátyja, aki azt kérte, ne mutassák az arcát. Elismerte, hogy az apja gyógyszert szedett és ivott, mielőtt a dohányboltba indult kocsival. A fiú szerint az apja azért tett így, mert két hete halt meg az anyja, amit nem tud feldolgozni.

A kocsi fékezés nélkül csapódott az árokba, majd a villanyoszlopnak. A helyszínen még látszanak a baleset nyomai, mécsesek égnek, az iskolán fekete zászló.

A tévének nyilatkozó fiú szerint rendes temetésre sincs pénzük. 

Az apa ellen eljárást indítottak egyebek mellett ittas vezetés miatt, miközben törésekkel fekszik a kórházban. A másik kettő, kisebb gyerek az RTL Híradó információi szerint még mindig az intenzíven van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.