Ugye te is a kertbe kiülve kezdtél ma dolgozni?

Eső, zápor, zivatar, orkánerejű szél, félsötét, maximum 14-19 fok. Ez lesz ma mindenütt. A szabály mára: ha fizikaliag képes vagy kilépni az ajtón, akkor nálad még istenes a helyzet és később sokkal rosszabb lesz. Délutánra ugyan felszakadozik, aminek fel kell szakadoznia, de akkor már bőven késő lesz.

A legfontosabb kérdés persze, hogy ki a hibás ezért. Természetesen azok a posztolók, akik arról okoskodtak, hogy miért nincs már ősz és hogy milyen nyomasztó ez a négyhónapos újfajta nyár.

A nap nyertesei pedig szokás szerint a a sárkányeregetők.November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.