Ugye te is a kertbe kiülve kezdtél ma dolgozni?

időjárás
2018 szeptember 24., 05:53

Eső, zápor, zivatar, orkánerejű szél, félsötét, maximum 14-19 fok. Ez lesz ma mindenütt. A szabály mára: ha fizikaliag képes vagy kilépni az ajtón, akkor nálad még istenes a helyzet és később sokkal rosszabb lesz. Délutánra ugyan felszakadozik, aminek fel kell szakadoznia, de akkor már bőven késő lesz.

A legfontosabb kérdés persze, hogy ki a hibás ezért. Természetesen azok a posztolók, akik arról okoskodtak, hogy miért nincs már ősz és hogy milyen nyomasztó ez a négyhónapos újfajta nyár.

A nap nyertesei pedig szokás szerint a a sárkányeregetők.Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.