Ugye te is a kertbe kiülve kezdtél ma dolgozni?

időjárás
2018 szeptember 24., 05:53
comments 54

Eső, zápor, zivatar, orkánerejű szél, félsötét, maximum 14-19 fok. Ez lesz ma mindenütt. A szabály mára: ha fizikaliag képes vagy kilépni az ajtón, akkor nálad még istenes a helyzet és később sokkal rosszabb lesz. Délutánra ugyan felszakadozik, aminek fel kell szakadoznia, de akkor már bőven késő lesz.

A legfontosabb kérdés persze, hogy ki a hibás ezért. Természetesen azok a posztolók, akik arról okoskodtak, hogy miért nincs már ősz és hogy milyen nyomasztó ez a négyhónapos újfajta nyár.

A nap nyertesei pedig szokás szerint a a sárkányeregetők.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt