A hülyének is megéri: leharcolt melóscipő félmillióért

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Mostantól könnyebb lesz az élete azoknak, akiknek kiütései voltak az olcsó cuccoktól, de valamiért mégis arra kényszerültek, hogy szegények között mászkáljanak. Rájuk gondolhatott a francia luxusmárka, a Maison Margiela, amikor piacra dobta a Fusion Sneaker cipőjét, ami a viselőjének pont azt a prémium érzetet kölcsönzi, mintha már egy éve gürizne egy építkezésen, de új cipő helyett a leharcoltat kell újra és újra megragasztania. 

Fusion SneakerFotó: Nordstrom

A lekerekített orra és sarka úgy néz ki, mintha már csak a szigetelő szalag tartaná össze, a talpa pedig olyan, mintha meszet hordtunk volna. Egyébként tényleg sokáig kellene dolgozni azért, hogy egy átlagos kínai sportcipő ennyire elhasználódjon,

szóval simán megér 486 ezer forintot. Közhasznú munkával egybekötött kampányeseményekre több mint ideális!A Super Deluxe-nak  a nyáron majdnem sikerült házilag legyártania a Fusion Sneakert:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.