A hülyének is megéri: leharcolt melóscipő félmillióért

DIVAT
2018 szeptember 25., 19:34
comments 131

Mostantól könnyebb lesz az élete azoknak, akiknek kiütései voltak az olcsó cuccoktól, de valamiért mégis arra kényszerültek, hogy szegények között mászkáljanak. Rájuk gondolhatott a francia luxusmárka, a Maison Margiela, amikor piacra dobta a Fusion Sneaker cipőjét, ami a viselőjének pont azt a prémium érzetet kölcsönzi, mintha már egy éve gürizne egy építkezésen, de új cipő helyett a leharcoltat kell újra és újra megragasztania. 

photo_camera Fusion Sneaker Fotó: Nordstrom

A lekerekített orra és sarka úgy néz ki, mintha már csak a szigetelő szalag tartaná össze, a talpa pedig olyan, mintha meszet hordtunk volna. Egyébként tényleg sokáig kellene dolgozni azért, hogy egy átlagos kínai sportcipő ennyire elhasználódjon,

szóval simán megér 486 ezer forintot. Közhasznú munkával egybekötött kampányeseményekre több mint ideális!A Super Deluxe-nak  a nyáron majdnem sikerült házilag legyártania a Fusion Sneakert:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.