A hülyének is megéri: leharcolt melóscipő félmillióért

2018 szeptember 25., kedd 19:34
135

Mostantól könnyebb lesz az élete azoknak, akiknek kiütései voltak az olcsó cuccoktól, de valamiért mégis arra kényszerültek, hogy szegények között mászkáljanak. Rájuk gondolhatott a francia luxusmárka, a Maison Margiela, amikor piacra dobta a Fusion Sneaker cipőjét, ami a viselőjének pont azt a prémium érzetet kölcsönzi, mintha már egy éve gürizne egy építkezésen, de új cipő helyett a leharcoltat kell újra és újra megragasztania. 

Fusion Sneaker Fotó: Nordstrom

A lekerekített orra és sarka úgy néz ki, mintha már csak a szigetelő szalag tartaná össze, a talpa pedig olyan, mintha meszet hordtunk volna. Egyébként tényleg sokáig kellene dolgozni azért, hogy egy átlagos kínai sportcipő ennyire elhasználódjon,

szóval simán megér 486 ezer forintot. Közhasznú munkával egybekötött kampányeseményekre több mint ideális!A Super Deluxe-nak  a nyáron majdnem sikerült házilag legyártania a Fusion Sneakert:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt