A kormánypárti többség a bizottságban támogatta Czukor József kinevezését a hírszerzés élére

Támogatta Czukor József kinevezését az Információs Hivatal élére a parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága. Mirkóczki Ádám, a Jobbik bizottsági tagjának tájékoztatása szerint ő és a szocialista Molnár Zsolt tartózkodtak, Szél Bernadett nemmel szavazott, a kormánypártiak pedig mind támogatták Czukor kinevezését.

Czukor 2015 őszétől Orbán Viktor főtanácsadója, előtte Berlinben és Ljubljanában volt nagykövet. Karrierjét hírszerzőként kezdte még a szocializmusban, nyugatnémet vonalon. 2002-2004 között, a Medgyessy-kormány idején már volt az Információs Hivatal főigazgatója.

Molnár és Mirkóczki azzal indokolták tartózkodásukat, hogy nincs szakmai kifogásuk Czukor ellen, fenntartásaik a kormány politikájával szemben vannak. (Via MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.