Házba hajtott egy betonkeverő Budafokon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Családi házba hajtott egy betonkeverő teherautó Budafokon, a XXII. kerületi Peres utcában. Az épület fele össze is dőlt, de az elsődleges információk szerint szerencsére nem sérült meg senki. Arról az MTI nem adott ki hírt, hogy kinek és hogyan sikerült falnak vezetnie a gépet:

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA
Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.