Mélybe zuhant egy magyar artistanő egy osztrák cirkuszban

 Az APA osztrák hírügynökség nyomán az MTI számolt be arról, hogy szombaton súlyos balesetet szenvedett egy 27 éves magyar artistanő a felsőpulyai (oberpullendorfi) Zirkus des Grauens cirkuszban.

Az esetről  Markus Reinhard cirkuszigazgató azt nyilatkozta az APA-nak, hogy a  légtornász hét métert zuhant a trapézról, és életveszélyes sérüléseket szenvedett, de már nincs életveszélyben.

A sérült nőt a mentősök a kismartoni kórházba szállították, ahol jelenleg mesterséges kómában tartják. Az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, hogy sérülései maradandóak-e vagy sem. 

Az artistanő a budapesti artistaiskolában tanult, és tavaly óta van az osztrák társulatnál. Az igazgató elmondása szerint korábban soha nem bizonytalankodott. Épp a zárómutatvány hajtott végre, amikor mélybe zuhant.

A baleset után az előadást megszakították, a „Horrorshow” hétvégi bécsújhelyi előadásait azonban megtartják. (A címlapi kép illusztráció, az AFP fotója.)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.