Mélybe zuhant egy magyar artistanő egy osztrák cirkuszban

 Az APA osztrák hírügynökség nyomán az MTI számolt be arról, hogy szombaton súlyos balesetet szenvedett egy 27 éves magyar artistanő a felsőpulyai (oberpullendorfi) Zirkus des Grauens cirkuszban.

Az esetről  Markus Reinhard cirkuszigazgató azt nyilatkozta az APA-nak, hogy a  légtornász hét métert zuhant a trapézról, és életveszélyes sérüléseket szenvedett, de már nincs életveszélyben.

A sérült nőt a mentősök a kismartoni kórházba szállították, ahol jelenleg mesterséges kómában tartják. Az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, hogy sérülései maradandóak-e vagy sem. 

Az artistanő a budapesti artistaiskolában tanult, és tavaly óta van az osztrák társulatnál. Az igazgató elmondása szerint korábban soha nem bizonytalankodott. Épp a zárómutatvány hajtott végre, amikor mélybe zuhant.

A baleset után az előadást megszakították, a „Horrorshow” hétvégi bécsújhelyi előadásait azonban megtartják. (A címlapi kép illusztráció, az AFP fotója.)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.