Mészáros Lőrinc és fél Felcsút is a londoni FIFA-gálán mulatott

A futballelit még messze van Magyarországtól, de reprezentálni, felvonulni már a legmagasabb szinten tudnak a magyarok; futballvezetőink teljes természetességgel közlekednek a legnagyobb sztárok között is. 

Fotó: Alexey Filippov/Sputnik

Hétfőn Londonban tartották az éves FIFA gálát, amin a Sport tudósítása szerint népes magyar küldöttség is részt vett. A küldöttség egyik fele értelemszerűen a szövetség alelnöke, Csányi Sándor holdudvarából került ki, őt családtagjai is elkísérték, az MLSZ részéről pedig kiutazott Marco Rossi szövetségi kapitány és Róth Antal utánpótlás-szakágvezető is, ők ugyanis az egy nappal korábban esedékes FIFA-konferencián is részt vehettek. 

Felcsút azért kelt útnak, mert idén adták át tizedik alkalommal a legszebb gólnak járó Puskás-díjat. Természetesen nem hiányozhatott a Sport-főszerkesztő, Puskás díj-alapító, Puskás és Orbán-mindenes Szöllősi György, és valamiért hivatalosak voltak a Puskás Akadémia klub elöljárói is, dacára, hogy a klubnak a Puskás név és hagyaték elbitorlásán túl semmilyen kötődése nincs az egykori aranycsatárhoz.  

A Royal Festival Hallban felvonult Mészáros Lőrinc felcsúti klubelnök és Jakab János, a klub felügyelő bizottság elnöke is, aki elég furcsa mellékállásban (?) a Budafok futballcsapatának elnöke is, de valamiért fontos volt kiutaztatni a csapat korábbi kapitányát, Spandler Csabát is, akinek emellett fontos érdeme, hogy a klub saját nevelésű játékosa. 

A gálán tiszteletét tette Puskás Ferenc unokája és dédunokája is, egyedül Orbán Viktor hiányzott, aki  „hagyományosan ismét meghívást kapott, de nem tudott elmenni Londonba”.

Szöllősi György utolsóként említi az egyetlen magyar vonatkozású vendéget, akinek tényleg mindenképp helye volt a meghívottak között: a német válogatott Marozsán Dzsenifert a az Év női játékosa-díjra jelölték. (Nemzeti Sport)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.