Nemi erőszak miatt börtönre ítélték Bill Cosbyt

Nemi erőszak miatt egy pennsylvaniai bíróság kedden börtönbüntetésre ítélte kedden Bill Cosbyt. Az ítélet szerint legalább három, legfeljebb tíz évet kell börtönben töltenie.

Bill Cosby 2004-ben philadelphiai otthonában gyógyszerekkel elkábította, majd megerőszakolta Andrea Constandot, a Temple Egyetem egykori ügyintézőjét. Cosby sosem tagadta volt volt szexuális kapcsolata a nővel, de az állította, hogy az konszenzuális volt.

Bill CosbyFotó: Matt Rourke/AP

Az ítélethirdetés előtt Steven O Neill bíró szexuális ragadózónak nyilvánította a 81 éves Cosbyt, vagyis felveszik a szexuális bűnözők nyilvántartásába, és élete végéig tanácsadásra kell járnia.

Eddig több mint 60 nő vádolta hasonló szexuális bűncselekménnyel Cosbyt, de egyedül Constand ügye jutott el a bíróságig, mivel a vádak nagy része túl régi volt. Ebben az ügyben öten vallották azt, hogy a humorista hasonló módon elkábította őket, közülük négyen erőszakkal is megvádolták. (BuzzFeed)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.