Nyírlugoson már megint nagyon hideg volt

Egy nyári reggelen figyeltem fel a különös jelenségre, hogy Nyírlugoson milyen rohadt hideg van. Ma se volt ez másként, az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint a legendásan hideg Nógrád megyei Zabar mellett Nyírlugoson is fagypont alá hűlt a levegő hajnalra.

Vagyis nem talajmenti fagy volt, hanem rendes, jelzőmentes fagy. Ez alapján az OMSZ ki is hirdette a fagyszezon eljövetelét, alig négy nappal azután, hogy még harminc fok volt, árnyékban.

Rekordok viszont nem dőltek meg, mert 1977-ben Putnokon még ennél is hidegebb, -2,2 fok volt.

A jelenlegi előrejelzés szerint szerdán még hidegebb lehet a hajnali órákban. Talajmenti fagy nagy területen várható. Emellett a legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul, de a fagyzugokban mínusz 4, mínusz 5 fokig is lehűlhet a levegő. Napközben 14-18 fokig melegszik a levegő. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.