Arrébb pakolnák az oroszlánokat a Lánchídon

Orbán Viktor engedett Tarlós István követelésének, a főváros plusz pénzt kap a Lánchíd és az Alagút felújítására, így azokat nem egymás után, hanem egyidőben, így nem 3-3,5 évig, hanem talán csak 1,5 évig kell majd lezárni a Clark Ádám teret, Buda egyik fő közlekedési csomópontját.

Az Index értesülései szerint a Lánchidat nem csupán felújítják, hanem át is alakítják:

a kőoroszlánok áthelyezésével kiszélesítenék a gyalogosjárdákat, melyek így kb. 80 centivel szélesebbek lehetnek.

A Lánchíd és az Alagút egyidejű felújítása a számítások szerint 22,3 milliárd forintba kerülhet. A főváros korábban azért döntött a projekt ketté bontásáról, mert csak 16 milliárdjuk volt a felújításra.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.