Az orosz védelmi minisztérium felvételekkel bizonyította, hogy hajóromboló rakétája képes hajót rombolni

Az orosz védelmi minisztérium hétfőn tett közzé videót arról, hogy mire képes legújabb hajóromboló rakétája, a Kh-35U, amit 2015-ben rendszeresítettek az orosz haderőnél. A felvételen egy Szu-34-esről indították a rakétát ami rendeltetésszerűen fel is robbantott egy hajót.

A minisztérium keddi közleménye szerint nyolc rakétát lőttek ki, és mindegyik kilövés sikeres volt.

A Kh-35U az orosz Taktikai Rakétavállalat terméke. hatótávolsága 250 kilométer, és egy ötezer tonna vízkiszorítású hajó elpusztításához egy is elég belőle. Az orosz illetékesek szerint a rakéta képes kikerülni minden ellene bevetett eszközt. (Via Business Insider)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.