Itt a fagy, jó reggelt!

Elég hamar vett elég drasztikus irányt az időjárás, a múlt heti nyár után ma már az ország több pontján is fagypont alatti hőmérsékletre ébredhettek, a leghidegebb a meteorológia hőtérképe szerint Borsodban volt, ahol -3 fokot is mértek.

A helyzet az, hogy napközben is hűvös lesz, mára legfeljebb 18 fokot jósol a meteorológia. Ennek oka, hogy az ország időjárását éppen egy anticiklon határozza meg. Vagyis gyengült a légmozgás, a Kárpát-medencét elárasztó hideg levegő nyugalomba jut.

A nap legalább sütni fog, de délelőtt így is csak 7-12, délután 14-18 fokra számíthatunk csupán. Estére már helyenként 3 fokig hűl a levegő, hogy aztán hajnalban helyenként újra fagyok jöjjenek. Öltözzenek kicsit melegebben, mint gondolnák!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.