A rendőrség keresi ezt a férfit, mert a gyanú szerint injekciós tűvel szúrt meg egy utast az 1-es villamoson

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A BRFK XIV. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság gyanújával keresi a felvételen látható, ismeretlen férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 10-én 10:22 és 10:25 között az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és a Zugló vasútállomás megállók között egy injekciós tűvel megszúrta egy utastársát.

A feltételezett elkövető 30 év körüli, kb. 180 cm magas, a bűncselekmény elkövetésekor kék trikót, melegítőfelsőt, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.