Két holland tizenévest keres a magyar rendőrség

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 17 éves Kevin Wiersum és a 16 éves Sietze Ricardo de Vries eltűnése miatt. A két holland állampolgárságú fiatalkorú csütörtökön 9 óra körül Tompáról ismeretlen helyre távozott.

Fotó: police.hu
  • Kevin Viersum kb. 185 cm magas, vékony testalkatú, szeme színe barna. Arca kerek, pelyhedző bajuszt visel. A haja fekete, oldalt felnyírt, felül pedig 3-4 cm hosszú, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.
  • Sietze Ricardo de Vries 174 cm magas, vékony testalkatú. A szeme kék, az arca enyhén szeplős. A haja vörös, oldalt szintén felnyírt, felül hosszabb, 3-4 cm-es, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.

Eltűnésükkor viselt ruházatuk nem ismert. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.