Két holland tizenévest keres a magyar rendőrség

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 17 éves Kevin Wiersum és a 16 éves Sietze Ricardo de Vries eltűnése miatt. A két holland állampolgárságú fiatalkorú csütörtökön 9 óra körül Tompáról ismeretlen helyre távozott.

Fotó: police.hu
  • Kevin Viersum kb. 185 cm magas, vékony testalkatú, szeme színe barna. Arca kerek, pelyhedző bajuszt visel. A haja fekete, oldalt felnyírt, felül pedig 3-4 cm hosszú, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.
  • Sietze Ricardo de Vries 174 cm magas, vékony testalkatú. A szeme kék, az arca enyhén szeplős. A haja vörös, oldalt szintén felnyírt, felül hosszabb, 3-4 cm-es, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.

Eltűnésükkor viselt ruházatuk nem ismert. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.