Két holland tizenévest keres a magyar rendőrség

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 17 éves Kevin Wiersum és a 16 éves Sietze Ricardo de Vries eltűnése miatt. A két holland állampolgárságú fiatalkorú csütörtökön 9 óra körül Tompáról ismeretlen helyre távozott.

Fotó: police.hu
  • Kevin Viersum kb. 185 cm magas, vékony testalkatú, szeme színe barna. Arca kerek, pelyhedző bajuszt visel. A haja fekete, oldalt felnyírt, felül pedig 3-4 cm hosszú, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.
  • Sietze Ricardo de Vries 174 cm magas, vékony testalkatú. A szeme kék, az arca enyhén szeplős. A haja vörös, oldalt szintén felnyírt, felül hosszabb, 3-4 cm-es, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.

Eltűnésükkor viselt ruházatuk nem ismert. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.