A Spiegel szerint Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádolták meg az Egyesült Államokban

2018 szeptember 28., péntek 11:37
181

A német lap értesülései szerint egy 34 éves nő, Kathryn Mayorga azt állítja, hogy a Juventus játékosa megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban. Elmondása szerint Ronaldo az eset után 375 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért cserébe, ugyanakkor a nő ügyvédje egy nevadai bíróságon támadta most meg a peren kívüli egyezség érvényességét.

Mayorga most először, a Spiegelnek beszélt az esetről. Mint elmondta, a portugál férfi análisan erőszakolta meg. Rögtön utána viszont már arról kérdezte, hogy vannak-e fájdalmai, illetve térdepelve beszélt arról, hogy ő 99 százalékban rendes srác, és csak egy százaléknyiban nem.

Ronaldo tagadja a vádakat, szerinte a szex beleegyezésen alapult. Ugyanakkor Mayorga ügyvédjének mostani keresete többek között egy dokumentumon alapul, melyben az olvasható, Ronaldo hogyan írta le a történteket. És eszerint a focista arról beszélt, hogy a nő többször is nemet mondott, illetve kérte, hogy álljanak le.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt